Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 61 až 70 z celkem 129 článků.
71_20221221_231020.jpg

Junioři i dorost jsou stále suverénní. Áčko mladších žáků bojovalo ve Zlíně.

Juniory čekala na závěr roku předehrávka dalšího turnaje, v rámci které odehráli zápas proti Židenicím. Letošní část sezony zakončili další výhrou, nutno zdůraznit, že již devátou v řadě. Na vlně neporazitelnosti pokračují také dorostenci, kteří po zvládnutí obou zápasů natáhli šňůru vítězství na číslo sedm. Áčko mladších žáků čelilo soupeřům ze zlínského kraje, a z turnaje si odvezlo jak výhru, tak také remízu a prohru. Stejnou bilanci, tedy výhru, remízu a prohru, má po turnaji v Hodoníně také béčko mladších žáků. O uplynulém víkendu si zahrála rovněž přípravka, která zvládla odehrát se sedmi hráči a gólmanem celkem sedm zápasů.

70_20221214_215742.jpg

Střelecké hody mužů. První koš pro juniory i áčko starších žáků.

Uplynulý víkend byl opravdu bohatý, co se vstřelených branek našich mužů týká. Celkem 25 vstřelených gólů za dva zápasy navíc podtrhuje jen jedna obdržená branka. Dále zůstávají v prvním výkonnostním koši junioři, kteří si taktéž připsali dvě vítězství, a porazili favorizované Znojmo. V prvním koši by mělo být po získaných 3 bodech také áčko starších žáků. Béčko starších žáků zvládlo i přes velkou marodku nejen zvítězit, ale dokonce vstřelit 16 branek v jednom zápase. O víkendu si zahrály také všechny družstva elévů.

69_20221207_141557.jpg

Dorostenci dál vítězí. B-tým mladších žáků porazil městského rivala.

Dorost zůstal o uplynulém víkendu neporažen, a tak dál zůstává mezi nejlepšími týmy druhé dorostenecké ligy. Naopak mladší žáky poměrně potrápila koncovka. Neproduktivita v zakončení znamenala pro A tým ze tří zápasů dvě remízy, pro B tým dokonce dvě prohry. Nicméně hodonínský rival byl poražen. Cenné zkušenosti sbíraly na domácí půdě také oba týmy přípravky.

67_20221203_180507.jpg

Muže táhnou vpřed junioři, dorostenci se vezou na vítězné vlně

Dvakrát Brno a jedenkrát Vsetín, takový byl o víkendu program našich družstev. Muže v sestavě na dvě lajny táhla na turnaji vpřed především juniorská část týmu. Dorostenci v jednom utkání suverénní, v dalším způsobili drama, vítězství si však nechali pro sebe v obou případech. Mladší žáci se i s okleštěnou sestavou se soupeři poprali a odvezli si z turnaje dvě vítězství ze tří zápasů.

65_20221107_185313.jpg

Starší žáci si dovezli cenný skalp Hattricků, elévové se ukázali před domácím publikem

Další odehrané soutěžní kolo, další víkend plný florbalu. Mládežnické kategorie se znovu rozjeli objevovat krásy regionu a poměřit síly s jejich zástupci. A tým starších žáků se postavil proti brněnské špičce a nevedl si špatně. Béčko si vybojovalo v Kyjově bod. Týmy elévů se rozdělily, WHITE vyrazili do Strážnice, BLUE a RED se ujali pořadatelství domácího turnaje v Hodoníně.

63_20221102_185430.jpg

Tygři kousali zas a znovu. Na hřištích předváděli suverénní a bojovné výkony

Mládežnické kategorie se opět rozjely do nejrůznějších koutů regionu a bojovaly o své místo na slunci. Přípravkou počínaje, dorostem konče. Všichni tygři se rvali do roztrhání těla a nenechávali soupeře klidným. Odměnou jsou jim za to získané body a zkušenosti, které později zúročí v ještě naročnějších utkáních.

62_20221020_091806.jpg

Úspěšná tažení našich družstev v čele s muži a celou mládeží

Neuvěřitelné věci se stávají skutečnými a teď i uvěřitelnými, starší žáci potvrzují svoji kvalitu a formu. V prvním koši se po úvodním turnaji tam rozhodně neztratili. Muži získali na turnaji plný počet bodů a pozadu nezůstaly ani ostatní týmy, které o víkendu hrály.